George Simion Parlament / Surpriza mare de la Cluj, Mihai Gotiu si Emanuel Ungureanu : 15.9.2021 · protest aur în parlament.

17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea … „dar cine crezi că te votează?" și adaugă semne grafice care arată amuzamentul. George simion, ironii la adresa lui florin roman: 15.9.2021 · protest aur în parlament.

Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. George Simion: "Am sunat la Moscova să spunem cine suntem
George Simion: "Am sunat la Moscova să spunem cine suntem from www.kmkz.ro
În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii aur au. 15.9.2021 · protest aur în parlament. 21.10.2021 · aur ramane fermn pe pozitie. 17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. „dar cine crezi că te votează?" și adaugă semne grafice care arată amuzamentul. George simion, ironii la adresa lui florin roman: 21.10.2021 · deputatul george simion, copreşedinte al aur, a declarat joi, după consultările de la cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta nicolae ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în parlament pentru nicolae ciucă, aur va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui.

Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea …

11.10.2021 · liderul aur, george simion, sugerează că formațiunea sa nu va vota un guvern condus de dacian cioloș. Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. Aur e cât se poate de pregătită pentru alegeri anticipate/ o să negociem cu domnul ciolacu la modul că deschid un live pe facebook și negociem cu toți românii articole • 5 octombrie 2021 • andreea pavel • 8.082 vizualizări • 21 comentarii George simion, dan tănasa şi alţi parlamentari aur. 21.10.2021 · aur ramane fermn pe pozitie. 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea … Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion". 17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". 15.9.2021 · protest aur în parlament. 21.10.2021 · deputatul george simion, copreşedinte al aur, a declarat joi, după consultările de la cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta nicolae ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în parlament pentru nicolae ciucă, aur va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui. În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii aur au. „dar cine crezi că te votează?" și adaugă semne grafice care arată amuzamentul.

20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea … 17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii aur au.

Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă
Marș unire. Nicuşor Dan, declarații după întâlnirea from media.dcnews.ro
George simion, ironii la adresa lui florin roman: În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii aur au. 11.10.2021 · liderul aur, george simion, sugerează că formațiunea sa nu va vota un guvern condus de dacian cioloș. Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. 21.10.2021 · deputatul george simion, copreşedinte al aur, a declarat joi, după consultările de la cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta nicolae ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în parlament pentru nicolae ciucă, aur va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui. 15.9.2021 · protest aur în parlament. 17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară.

George simion, dan tănasa şi alţi parlamentari aur.

Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion". Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea … George simion, dan tănasa şi alţi parlamentari aur. 15.9.2021 · protest aur în parlament. George simion, ironii la adresa lui florin roman: 21.10.2021 · aur ramane fermn pe pozitie. 21.10.2021 · deputatul george simion, copreşedinte al aur, a declarat joi, după consultările de la cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta nicolae ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în parlament pentru nicolae ciucă, aur va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui. 11.10.2021 · liderul aur, george simion, sugerează că formațiunea sa nu va vota un guvern condus de dacian cioloș. „dar cine crezi că te votează?" și adaugă semne grafice care arată amuzamentul. 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. Aur e cât se poate de pregătită pentru alegeri anticipate/ o să negociem cu domnul ciolacu la modul că deschid un live pe facebook și negociem cu toți românii articole • 5 octombrie 2021 • andreea pavel • 8.082 vizualizări • 21 comentarii În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii aur au.

Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. 17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. „dar cine crezi că te votează?" și adaugă semne grafice care arată amuzamentul. Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion".

21.10.2021 · aur ramane fermn pe pozitie. Ce planuri are George Simion, liderul AUR, pentru România
Ce planuri are George Simion, liderul AUR, pentru România from www.stiridinlume.ro
Aur e cât se poate de pregătită pentru alegeri anticipate/ o să negociem cu domnul ciolacu la modul că deschid un live pe facebook și negociem cu toți românii articole • 5 octombrie 2021 • andreea pavel • 8.082 vizualizări • 21 comentarii Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea … Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion". George simion, ironii la adresa lui florin roman: Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. George simion, dan tănasa şi alţi parlamentari aur. 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. 21.10.2021 · aur ramane fermn pe pozitie.

15.9.2021 · protest aur în parlament.

20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. Aur e cât se poate de pregătită pentru alegeri anticipate/ o să negociem cu domnul ciolacu la modul că deschid un live pe facebook și negociem cu toți românii articole • 5 octombrie 2021 • andreea pavel • 8.082 vizualizări • 21 comentarii Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea … George simion, dan tănasa şi alţi parlamentari aur. În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii aur au. 21.10.2021 · deputatul george simion, copreşedinte al aur, a declarat joi, după consultările de la cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta nicolae ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în parlament pentru nicolae ciucă, aur va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui. Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion". Mai mult decat atat, simion a reiterat ca aur va initia procedurile de suspendare a sefului statului daca nicolae ciuca nu va obtine o majoritate in. „dar cine crezi că te votează?" și adaugă semne grafice care arată amuzamentul. 17.9.2021 · george simion, întrebat de ce participă la protestul de vineri piaţa victoriei împotriva certificatului verde, a declarat că „va urma o încărcare gravă a libertăților noastre de circulație, iar acest certificat verde impus pentru intrarea în localuri, pentru nunți, pentru botezuri, am auzit și pentru înmormântări caută să fi impuse împotriva voinței românilor". 21.10.2021 · aur ramane fermn pe pozitie. 11.10.2021 · liderul aur, george simion, sugerează că formațiunea sa nu va vota un guvern condus de dacian cioloș. 15.9.2021 · protest aur în parlament.

George Simion Parlament / Surpriza mare de la Cluj, Mihai Gotiu si Emanuel Ungureanu : 15.9.2021 · protest aur în parlament.. 21.10.2021 · deputatul george simion, copreşedinte al aur, a declarat joi, după consultările de la cotroceni cu preşedintele, că partidul său nu o să susţină varianta nicolae ciucă ca premier, menţionând că dacă nu se va obţine o majoritate în parlament pentru nicolae ciucă, aur va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui. Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion". 20.9.2021 · aur intră în grevă parlamentară. Aur e cât se poate de pregătită pentru alegeri anticipate/ o să negociem cu domnul ciolacu la modul că deschid un live pe facebook și negociem cu toți românii articole • 5 octombrie 2021 • andreea pavel • 8.082 vizualizări • 21 comentarii Aceștia au adus un banner pe care scria „grevă" şi au ţinut în mâini coli de hârtie cu mesaje pentru votarea …

George simion, dan tănasa şi alţi parlamentari aur george simion. Unul dintre membrii echipei de negociere a pnl, monica anisie, a negat însă acuzaţiile lui george simion, declarând luni, la antena 3, că „nu există aceste fapte despre care vorbeşte domnul simion".